Foto Cum s-a produs accidentul din Copăceni. Ferrari de 300.000 de euro, distrus complet

Un accident rutier s-a produs în cursul zilei de joi, 9 mai, în localitatea clujeană Copăceni. Două persoane au fost transportate la spital.

Un accident rutier a avut loc, la data de 9 mai, în jurul orei 17.40, în localitatea Copăceni, fiind implicat un autoturism.

"Din primele verificări efectuate la fața locului a rezultat că, un bărbat, de 40 de ani, din Câmpia Turzii, care conducea un autoturism înspre municipiul Cluj-Napoca, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare în condiții de carosabil umed, acroșând un cap de pod", a transmis IPJ Cluj.

În urma evenimentului, atât conducătorul auto cât și un bărbat, de 48 de ani, pasager în autoturism, au fost transportați la spital. Testarea cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ.

De asemenea, la fața locului au ajuns o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD.

Din imaginile realizate la fața locului, se poate observa un autoturism, marca Ferrari 296GTB, făcut praf. Prețul unei astfel de mașini este de aproximativ 300.000 de euro, iar în funcție de anumite dotări, prețul poate urca chiar și la 400.000 de euro, conform Caranddriver.com.

Comenteaza