Dan Negru, despre sufletul lui Florin Piersic

Dan Negru, despre sufletul lui Florin Piersic
| Foto: captura video https://www.facebook.com/DanNegruCristian

Prieten şi colaborator drag al actorului Florin Piersic, Dan Negru mărturiseşte că în aceste zile mulţi oameni îl întreabă cum se simte "maestrul".

Dan Negru, producătorul şi realizatorul TV, este prieten declarat de ani buni cu maestrul Florin Piersic, care trece de o lună prin momente de cumpănă în ce priveşte starea sa de sănătate. 

Cu o septicemie generalizată în organism generată de o infecţie, cel mai probabil de la o operaţie de protezare a genunchiului, actorul Florin Piersic a trecut prin 4 spitale deja, 2, din Cluj-Napoca şi alte 2 din Bucureşti. I-au fost extrase atât stimulatorul cardiac, cât şi proteza de genunchi şi este tratat în prezent în Capitală.  

Deşi familia actorului a cerut discreţie, o ţară întreagă stă cu sufletul la gură şi aşteaptă veşti despre starea de sănătate a maestrului şi îi doreşte însănătoşire grabnică. Dan Negru mărturiseşte că, la rândul său, a primit multe întrebări despre cum se simte actorul în aceste zile.

"Mă întrebă mulți în zilele astea cum e trupul prietenului meu Florin. Eu le răspund cum îi e sufletul", a postat Dan Negru pe Facebook alături de un pasaj dintr-o discuţie avută cu Florin Piersic şi părintele profesor Constantin Necula. 

"Părinte, trebuie să îţi mărturisesc în 10 secunde sufletul lui Florin. Tata s-a prăpădit cu nişte ani în urmă şi în partea finală a vieţii lui tata (tata s-a prăpădit de cancer), în partea finală noi ştiam că vine sfârşitul. Dimineaţa, pe la 9 jumătate, 10, Florin m-a sunat şi m-a întrebat doar atât. Cum e tata?", îi spumne Dan Negru părintelui Necula, de faţă cu Florin Piersic, vizibil emoţionat, la evocarea acestor amintiri din viaţa prietenului. 

Apoi sute de mesaje au curs pe pagina de socializare, drept răspuns la postarea lui Dan Negru. Iată câteva dintre acestea:
"Mulți dintre noi se gândesc la sufletul lui Florin în aceste zile cu nădejdea că va fi puțin mai bine și trupul cu fiecare zi."
"Doamne ajută, multă sănătate și putere, să depășească aceste momente mai dificile din viața dansului! Mult respect,om cu suflet mare! Ptr că înainte de a fi actor etc, este om, un om minunat! Sănătate maximă vă doresc!"
"Bunul Dumnezeu să vă ocrotească Maestre! Sănătate, Doamne ajută!"
"Un Om MIRIFIC. Multă sănătate!"
"Noi, cei mulți, putem sa-L rugăm pe Dumnezeu sa ocroteasca trupul şi sufletul maestrului Piersic si sa-i dea sănătate și putere."
"Sănătate multă îi dorim! Bunul Dumnezeu să îl ajute mereu, să ne bucurăm încă mulți ani de prezența lui. Sănătate multă om drag al acestui popor!"

Comenteaza