Daniel Buda: "Festivalul clujean Untold, cel mai bun ambasador al României în lume!"

Daniel Buda: "Festivalul clujean Untold, cel mai bun ambasador al României în lume!"
Peste 355.000 de persoane s-au distrat la Untold
Poza noua 04.05.2018

Europarlamentarul Daniel Buda spune că festivalul Untold de la Cluj, care a ajuns la performanța de a fi recunoscut nu doar la nivel european ci și internațional, este cel mai bun ambasador al României în lume.

"Aflat la doar a patra ediție, acest festival a ajuns deja la performanța de a fi recunoscut nu doar la nivel european ci și internațional, atât prin anvergura artiștilor sau prin numărul extrem de mare de participanți străini cât și prin infrastructura complexă și bine pusă la punct de care beneficiază, cu sprijinul administrației publice locale și județene. 
Felicit organizatorii festivalului cât și Primăria Municipiului Cluj-Napoca și Consiliul Județean Cluj pentru faptul că încă de la prima ediție au reușit performanța extraordinară de a pune Cluj-Napoca pe harta celor mai bune festivaluri de profil din Europa și din lume și de a menține nivelul ridicat cu fiecare ediție în parte. Totodată, sincere aprecieri față de comunitatea clujeană care a arătat deschidere și înțelegere pentru desfășurarea unui festival de o asemenea anvergură, la care au participat sute de mii de persoane. Festivalul Untold este în mod cert cel mai bun ambasador al României în lume la momentul actual! 
Felicitări, Cluj-Napoca!", a scris europarlamentarul clujean, Daniel Buda, pe Facebook. 

Comenteaza