Dej: Femeie blocată în locuinţă, găsită moartă VIDEO

Dej: Femeie blocată în locuinţă, găsită moartă VIDEO
Un apel la 112 a anunţat că o bătrânica din Dej este blocată în propria locuinţă. Pompierii dejeni au pătruns în apartamentul femeii, unde au găsit-o decedată.

Pompierii dejeni au fost solicitaţi în această seară să intervină pe strada Unirii din Dej, unde vecinii au semnalat că o bătrânică de 74 de ani, care locuieşte la etajul II, nu le răspunde strigătelor şi bătăilor în uşă. Speriaţi şi ştiind că femeia locuieşte singură, oamenii au sunat la 112 pentru a cere ajutor. 

"Locuia singura femeia. Mi-a lăsat o cheie în caz că se întâmplă ceva cu ea. Am încercat să o folosesc, dar era o altă cheie pe dinăuntru. Am văzut televizorul că merge şi m-am gândit la ce e mai rău. Am fost sigură că ceva s-a întâmplat cu ea", a explicat o vecină.

Pentru a pătrunde în locuinţa femeii, a fost nevoie ca un pompier să urce pe o scară metalică până la etajul II al blocului. Bătrânica a fost găsită moartă, iar echipajele medicale nu au putut decât să constate decesul. Se pare că aceasta a decedat în cursul zilei de astăzi.

Etichete
Comenteaza