Update Descarcerarea şi SMURD-ul intervin la un accident din judeţul Cluj / Coliziune cu un cap de pod

Descarcerarea şi SMURD-ul intervin la un accident din judeţul Cluj / Coliziune cu un cap de pod
| Foto: sursa - ISU Cluj

În dimineaţa de marţi, 7 mai s-a produs un accident de circulaţie între localităţile Bobâlna și Răzbuneni din judeţul Cluj. 

"Pompierii din cadrul Detașamentului Dej intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut între Bobâlna și Răzbuneni.

În accident a fost implicat un singur autoturism, însă din fericire nu au existat victime încarcerate. Un bărbat, conștient și cooperant, primește îngrijiri medicale.

La misiune iau parte o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD", a informat ISU Cluj. 

Bărbatul a fost transportat în cele din urmă la spital pentru investigații suplimentare, au mai transmis reprezentanţii ISU Cluj. 

UPDATE IPJ Cluj:
Poliţiştii clujeni au oferit informaţii despre accidentul rutier produs în jurul orei 07.30, pe DJ108 B în afara localității, între Bobâlna și Răzbuneni.

"Din primele cercetări s-a stabilit că un conducător auto de 59 de ani, din municipiul Gherla, care se deplasa cu un autoturism din direcția municipiului Dej spre Jibou, ar fi intrat în coliziune cu un cap de pod.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea acestuia, ulterior fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ", a precizat IPJ Cluj. 

Comenteaza