Foto Dimineață plină pentru ISU Cluj. Val de accidente pe șosele din județ

Dimineață plină pentru ISU Cluj. Val de accidente pe șosele din județ

Încă de la primele ore ale dimineții de sâmbătă, ISU Cluj a comunicat o serie de intervenții în cadrul unor evenimente rutiere.

După accidentul petrecut în apropiere de Cluj-Napoca, între Feleacu și Vâlcele, pompierii clujeni au mai avut parte de două intervenții, în localitatea Mănășturel și în localitatea Negreni.

"Pompierii din cadrul Detașamentului Dej intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut pe raza localității Mănășturel, comuna Cuzdrioara. Echipajele au găsit la fața locului un autoturism ieșit în afara părții carosabile, însă din fericire nu există victime încarcerate.

O persoană primește îngrijiri medicale din partea echipajului SMURD, prezentând afecțiuni ușoare. Conducătorul auto, de aproximativ 20 de ani, va fi transportat la spital, fiind conștient și cooperant", anunță ISU Cluj.

Accident Manasturel

Accidentul petrecut în localitatea Mănășturel (foto: ISU Cluj)

"Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut pe DN1 E60, în localitatea Negreni. Echipajele operative au găsit la fața locului un autoturism răsturnat pe plafon, însă din fericire nu există victime încarcerate.

Un bărbat și o femeie au reușit să iasă singuri afară, fiind evaluați în aceste momente de către paramedicii SMURD. În paralel, pompierii asigură măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor. Cele două persoane implicate în accident refuză transportul la spital", transmit pompierii clujeni.

Dimineață plină pentru ISU Cluj. Val de accidente pe șosele din județ

Accidentul petrecut în localitatea Negreni (foto: ISU Cluj)

Comenteaza