Din seria copiii fac lucruri trăsnite. De ce a sunat o tânără ardeleancă la 112

Din seria copiii fac lucruri trăsnite. De ce a sunat o tânără ardeleancă la 112
| Foto: Arhivă/Fotografie ilustrativă

O tânără în vârstă de 17 ani a sunat la 112 pe motv că ar fi sechestrată în masină de tatăl ei, dar motivul a fost altul.

O adolescentă de 17 ani a apelat la Serviciul Unic de Apeluri de Urgență - 112 și a afirmat că tatăl ei o sechestrează într-un autoturism. Polițiștii au ajuns în scurt timp la aceasta, după ce ainterceptat mașina aflată pe raza localității Păulești, din județul Satu Mare, însă ajunși la fața locului, oamenii legii au constatat faptul că situația este alta.

Evenimentul s-a întâmplat sâmbătă (13 mai 2023 - n. red.), în jurul orei 19.00, atunci când tânăra, aflată pe bancheta din spate a autoturismului deținut de tatăl său, a sunat la 112, spunând că se află în autoturismul marca Dacia, în localitatea Păuleşti, în dreptul restaurantului Melody şi are unele neînțelegeri cu tatăl său, potrivit informațiilor PresaSM.

Polițiștii au ajuns în cel mai scurt timp la fața locului, și au clarificat situația. Tatăl fetei le-a spus oamenilor legii că fiica sa a dorit să fie lăsată să se deplaseze la un mall din Satu Mare, iar tatăl ei nu a lăsat-o, deoarece acesta avea probleme cu maşina şi cei doi trebuiau să se deplaseze la domiciliu.

Minora a scăpat de amendă, deoarece ar fi plătit-o părinții, însă iau atras atenția ca pe viitor să nu mai apeleze abuziv la numărul de telefon 112.

Comenteaza