Două bătrâne din Cluj-Napoca au fost păcălite prin metoda "accidentul" VIDEO

Două bătrâne din Cluj-Napoca au fost păcălite prin metoda
Două bătrâne din Cluj-Napoca au fost păcălite prin metoda "accidentul". Mai exact, femeile au fost contactate telefonic de către trei bărbaţi care le-au spus că fii lor au fost implicaţi în accidente rutiere grave, în care au fost răniţi copii. Bărbaţii au cerut bani pentru victimele presupuselor accidente.

Două bătrâne, ambele în vârstă de 76 de ani, au primit telefoane de la trei bărbaţi care s-au dat drept poliţist, avocat şi, respectiv, aparţinător al victimei. Aceştia le-au cerut câte 3.500 şi 7.000 de euro în numele victimelor. Speriate, bătrânele au dat cât au avut în casă.

"Femeile au fost contactate telefonic sub pretextul că aparţinătorii au fost implicati in accident de circulaţie, iar pentru ingrijiri medicale ale presupuselor victime trebuie sa achite anumite sume de bani. Persoanele in varsta au achitat aproximativ 10.000 de lei după ce la uşă s-a prezentat un bărbat care se dădea reprezentantul victimelor", explică purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Simona Vornicu.

Femeile au fost contactate ulterior de fii lor, care le-au spus că nu au avut niciun accident. "Atragem atenţia că în cazul unor accidente grave poliţiştii sunt cei care anunţă aparţinătorii", avertizează Vornicu.

Poliţiştii îi caută pe cei trei bărbaţi care le-au înşelat pe bătrâne.
Reporter: Alin Golban
Operator: Călin Fedeleş

 

Comenteaza