Două persoane, grav rănite după ce s-au rostogolit cu maşina: una era în comă

Două persoane, grav rănite după ce s-au rostogolit cu maşina: una era în comă
Două persoane au fost rănite în această dimineaţă într-un acident rutier, maşina în care se aflau rostogolindu-se de mai multe ori în afara carosabilului.

Evenimentul s-a petrecut în jurul orei 7:00, pe DJ109C, pe raza localității Fizeșu Gherlii. Potrivit dej24.ro, șoferul unui autoturism înmatriculat în județul Alba, care se deplasa dinspre Gherla înspre Țaga, din cauza vitezei excesive a pierdut controlul asupra volanului și a ieșit în afara carosabilului, rostogolindu-se de mai multe ori.

În urma impactului, două persoane, conducătorul auto și un pasager, au fost rănite grav, pasagerul fiind găsit în afara maşinii, în timp ce conducătorul auto era în comă, cu traumatism cranian sever. Ambele victime au fost preluate de echipajele medicale și transportate de urgență la spital, pentru primirea îngrijirilor medicale necesare.

Conform publicaţiei citate, polițiștii criminaliști au găsit în autoturism mai multe sticle cu băuturi alcoolice, iar aceștia nu exclud posibilitatea ca ambele victime să fie sub influența alcoolului.

Cercetările în cauză continuă, pentru stabilirea circumstanțelor exacte în care s-a petrecut accidentul rutier.

 

Comenteaza