Drifturi la 1 noaptea în parcarea de pe Mehedinți - Negoiu din Mănăștur

Drifturi  la 1 noaptea în parcarea de pe Mehedinți - Negoiu din Mănăștur
| Foto: colaj ZIUA de CLUJ

Mănășturenii din zona Parkingului de pe Negoiu se plâng de faptul că sunt terorizați noaptea de un grup de de tineri care fac drift-uri și se distrează în parcare, lăsând în urmă și multă mizerie.

”De ceva vreme în parcarea Mehedinți -Negoiu în fiecare seară își fac veacul o grămadă de tineri cu mașini, le turează, plecări în trombă, lasă multă mizerie, vorbesc și chiar țipă, înjură și distracția continua până la miezul nopții. Am hotărât cu vecinii din bloc să anunțăm poliția, în fond e o parcare cu abonament”, a scris un mănășturean pe un grup de Facebook al cartierului. 

”Revin din nou aseară în parcarea de pe Mehedinți - Negoiu niște tineri care de vreo săptămână ocupă abuziv parcările cu abonament, pe la ora 1 au început să tureze moroarele să facă drifturi plecări în tromba și frânări printre mașini, înjurături, urlete și mizerie cât cuprinde chiștoace, semințe, ambalaje etc,.

Vă rugăm cei care stați în zonă luați atitudine! Sunați la poliție, cu cât santem mai mulți avem șanse mai mari să îi oprim”, au revenit cetățenii din zonă după încă o noapte de comportament antisocial al grupului de petrecăreți din cartierul Mănăștur. 

Cetățenii au fost încurajați să sune la Poliție la numărul 0264955. ”Aveți nevoie de o filmare, nr. mașinii și un telefon la politia locală. Așa am rezolvat eu o situație identică, în Florești”, spune un alt clujean. ”Trebuie să cerem să se reintroducă firmă de pază în cel mai scurt timp”, a comentat alt mănășturean postarea. 

Primarul municipiului Cluj-Napoca Emil Boc a demarat acţiunea "Clujul cartierelor", acesta având deja o întâlnire cu cetățenii din cartierul Mănăștur în luna iulie, la cinematograful Dacia. "Avem în analiză solicitarea cetățenilor de a amplasa de camere de supraveghere în variate spații publice din cartier. (...) Încurajez clujenii să utilizeze aplicația MyCluj sau emailul registraturii Primăriei Cluj-Napoca pentru a transmite sesizările și propunerile lor", a transmis Emil Boc după întâlnirea cu cetățenii din Mănăștur. 

CITEȘTE ȘI: Ferentari de Cluj, la Minerva în Mănăştur. Cetăţenii, exasperaţi de viaţa de noapte din cartier / "La Terenuri mereu vine poliția..."

Comenteaza