La un pas de tragedie pe strada Mehedinţi: Oală cu mâncare uitată pe foc noaptea trecută

La un pas de tragedie pe strada Mehedinţi: Oală cu mâncare uitată pe foc noaptea trecută
| Foto: generic

Noaptea trecută, un mănăşturean de pe strada Mehedinţi din Cluj-Napoca şi-a uitat mâncarea pe foc, iar pompierii au intervenit la faţa locului. 

În cartierul Mănăştur, pe strada Mehedinţi pompierii clujeni au fost solicitaţi după ce casa scărilor s-a umplut de fum.

Cel mai probabil locatarii au crezut că s-a aprins un apartament. Din fericire a fost vorba doar despre o oală cu mâncare uitată pe foc şi nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

"Referitor la scara afectată de fum noaptea trecută pe strada Mehedinți, cauza a fost o oală cu mâncare uitată pe foc. Nu au fost persoane care să solicite îngrijiri medicale și nu s-a impus evacuarea locatarilor", a transmis ISU Cluj în dimineaţa de vineri, 7 iulie. 

Amintim că în urmă cu o lună, tot un apartament dintr-un bloc din cartierul Mănăștur, de pe strada Tazlău, a luat foc după ce o tigaie a fost uitată pe foc de către proprietar.

După ce au pătruns în apartament, pompierii au găsit în incinta acestuia un bărbat inconștient care a avut nevoie de îngrijiri medicale, a transmis la acea vreme ISU Cluj.  

Comenteaza