Emeric Imre, elev pentru o zi la Şcoala de Poliţie din Cluj

Emeric Imre, elev pentru o zi la Şcoala de Poliţie din Cluj
Interpretul de folk Emeric Imre va participa luni, 18 martie, la proiectul "Elev al Şcolii de Poliţie pentru o zi".

Cea de-a şaptea ediţie a evenimentului va avea loc luni, de la ora 11, la sediul Şcolii de agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan"de pe strada Corneliu Coposu, nr. 89-91.

"Anul acesta, uniforma de elev al şcolii pentru o zi va fi îmbrăcată de către cunoscutul solist clujean de muzică folk EMERIC IMRE. Invitatul de onoare va participa la o lecţie de criminalistică în Laboratorul "General Dumitru Ceacanica" şi la o şedinţă practică de utilizare a armamentului, în simulatorul de trageri", au precizat reprezentanţii Şcolii de Poliţie din Cluj.

"Evenimentul, devenit o tradiţie, face parte din agenda manifestărilor dedicate sărbătoririi Zilei Poliţiei Române - 25 martie, fiind menit să popularizeze profesia de poliţist şi imaginea şcolii. Au fost elevi pentru o zi ai şcolii noastre personalităţi culturale (cântăreaţa Anamaria Georgescu - 2006, actorul Dorel Vişan - 2011), sportive (fotbalistul Tony de Silva - 2009, judoka Corina Căprioriu - 2012), politice (instituţiile prefectului - 2007 şi primarului - 2010), ziarişti (Andy Draiszler, de la cotidianul „Monitorul de Cluj" - 2007) şi elevi ai unor şcoli partenere (Liceul Teoretic „Gheorghe Şincai" Cluj-Napoca - 2006 şi Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu" Oradea - 2011)", se mai arată într-un comunicat al Şcolii de Poliţie clujene.

Comenteaza