Familie din Cluj, terorizată de trei bărbați care au incendiat mașina și un corp de mobilier în curtea casei

Familie din Cluj, terorizată de trei bărbați care au incendiat mașina și un corp de mobilier în curtea casei
| Foto: ohga.it

Trei bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 38 de ani, din municipiul Timișoara și din municipiul Câmpia Turzii, sunt cercetați pentru comiterea infracțiunilor de distrugere și violare de domiciliu.

Poliția orașului Huedin a fost sesizată, la data de 9 aprilie, în jurul orei 02.35, despre faptul că pe strada Horea din oraș, un autoturism care se afla parcat în interiorul unei curți a fost cuprins de flăcări.

De asemenea, ar fi fost distrus prin același mod și un corp de mobilier aflat la intrarea în locuința respectivă. Au fost demarate investigații în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs incendiul, iar la aceeași dată, polițiștii au pus în aplicare 4 mandate de percheziție în municipiul Câmpia Turzii și în municipiul Orăștie.

"La percheziții au fost descoperite și ridicate bunuri despre care există suspiciunea că ar fi fost folosite la comiterea infracțiunilor, respectiv telefoane mobile, articole vestimentare și obiecte textile", a transmis IPJ Cluj.

Trei bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 38 de ani, din municipiul Câmpia Turzii și municipiul Orăștie au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, urmând că în cursul zilei de azi să fie prezentați instanței în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive.

În cauză, prejudiciu cauzat a fost evaluat la aproximativ 40.000 de euro.

Sunt continuate cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin. Activitățile au fost sprijinite de polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, polițiștii Serviciului Criminalistic Cluj, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj, de Direcția Operațiuni Speciale, precum și de Unitatea Teritorială de Analiză a Informațiilor Cluj-Napoca

Comenteaza