Femeie din Cluj, prinsă cu portbagajul plin de țigări de contrabandă

Femeie din Cluj, prinsă cu portbagajul plin de țigări de contrabandă
| Foto: IPJ Sălaj

O șoferița de Cluj a fost trasă pe dreapta în urma unui control rutier. Polițiștii au descoperit că aceasta transporta în portbagajul mașinii sute de pachete de țigări nemarcate legal. 

Polițiștii din Ileanda au depistat în flagrant delict, în data de 27 septembrie 2023, în localitatea Dăbâceni, județul Sălaj, o femeie de 45 de ani din municipiul Dej, care transporta în portbagajul unui autoturism 6.740 de țigarete de diferite mărci (337 de pachete de țigări) nemarcate legal.

“Există suspiciunea că acestea ar proveni din contrabandă, toate țigaretele fiind netimbrate. Acestea au fost confiscate de către oamenii legii în vederea cercetărilor”, a transmis IPJ Sălaj.

Pe numele șoferiței a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere sau comercializare de bunuri sau mărfuri care trebuie plasate sub regim vamal.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou.  

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza