Bărbatul prins cu 200.000 de țigări de contrabandă pe Autostrada Transilvania a fost trimis în judecată

Bărbatul prins cu 200.000 de țigări de contrabandă pe Autostrada Transilvania a fost trimis în judecată
| Foto: jurnal.ro

Polițiștii au depistat în trafic, pe Autostrada Transilvania, un șofer care transporta o cantitate mare de țigări de contrabandă.

Captura a avut loc, în data de 30 aprilie 2024, în jurul orei 01:30, pe autostrada A3, tronsonul Nădășelu-Câmpia Turzii.

Oamenii legii au identificat atunci, o autoutilitară condusă de un bărbat de 40 de ani, din județul Satu-Mare, care transporta țigarete fără a avea aplicat timbru fiscal. Polițiștii au constatat că acesta transporta 200.000 de țigări de contrabandă.

Instanța a dispus, la finalul săptămânii trecute, începerea judecății în cauză.

„Dispune începerea judecății cauzei privind pe inculpatul A K, trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă asimilată, prevăzută de art. 270 alin. 3 din Legea nr. 86/2006 privind Codul Vamal al României. (…) Cu drept de contestație în termen de 3 zile de la comunicarea încheierii.”, arată soluția pe scurt a instanței, conform Turdanews.

Polițiștii au confiscat în data menționată, toate țigaretele descoperite, precum și suma de 7.600 de lei, în vederea continuării cercetărilor, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda.

Comenteaza