Fetiţă de 10 ani, abuzată sexual de un client al mamei

Fetiţă de 10 ani, abuzată sexual de un client al mamei
Tatăl, care muncea în Franţa, a venit de urgenţă acasă ca să dezlege iţele problemei.

Luni, 11 mai, poliţiştii turdeni au fost sesizaţi de un bărbat în vârstă de 39 de ani, Milian C., că fetiţa lui în vârstă de 10 ani a fost în urmă cu două luni victima unui abuz sexual din partea unui client al mamei acesteia, prostituată.

Astăzi (n.r. - marţi), acesta se afla la I.M.L. Cluj împreună cu minora pentru a se constata dacă nu cumva actul sexual oral, pe care fetiţa i-l mărturisise - lui şi poliţiei - să fi fost însoţit şi de unul vaginal. Un prieten al său l-a alarmat în urmă cu câteva zile, trimiţându-i şi o înregistrare audio, în care prezumtivul autor îi povestea acestuia, cu lux de amănunte, ce-i făcuse fetiţei. Însă, înainte de a-l fi sunat în Franţa pe tatăl fetiţei, acesta îi comunicase tărăşenia bunicii fetiţei dinspre mamă, dar văzând că femeia muşamalizează cazul, a luat legătura cu el.

"Am venit într-un suflet în ţară, am condus neîntrerupt din Franţa până aici şi mi-am lăsat baltă serviciul numai ca să văd ce se întâmplă cu fetiţa mea. Problema e că eu mai am o fată cu această femeie, care locuieşte tot în casă cu ei, în vârstă de şapte ani. Nu mai trăiesc cu mama copiilor de când am aflat că se prostituează în zona Turzii, cu "peşte" şi tot tacâmul şi, de când am aflat întâmplarea, sunt îngrijorat de soarta celeilalte," arată, teribil de supărat, bărbatul.

"Le-am tot trimis bani, dar am aflat că fetele sunt ţinute doar cu pâine şi margarină, iar ea, împreună cu maică-sa şi taică-său, beau toţi banii pe care îi trimit. Până şi porcul pe care l-am cumpărat astă iarnă ca să aibă ce mânca l-au schimbat pe băutură", adaugă acesta.

În tot acest timp când Milian ne relata drama prin care trece, fetiţa lui se afla în cabinetul medicilor legişti. Curând, aceasta a ieşit fiind invitat şi tatăl său pentru o discuţie cu aceştia.

După dialogul avut cu medicii, el ne-a declarat că răsuflă uşurat pentru că fetiţa e încă virgină, dar în schimb este mâhnit pentru ce aflase ce păţise ea în urmă cu două luni. O roagă apoi pe copilă ca să ne povestească, la rândul ei, calvarul prin care a trecut. Cu inocenţa specifică vârstei, fetiţa a repetat, la rândul său, versiunea tatălui şi anume cum "nenea Titi", prietenul mamei sale, a abuzat-o după ce mama a plecat, pentru câteva ore, lăsând-o singură cu el. 

La această oră, prezumtivul pedofil este anchetat de către un procuror, la sediul Poliţei municipiului Turda, arată surse care doresc să-şi păstreze anonimatul.

Comenteaza