Florin Piersic, pe masa de operație la Spitalul Militar din Cluj-Napoca

Florin Piersic, pe masa de operație la Spitalul Militar din Cluj-Napoca
| Foto: Florin Piersic - Facebook

Maestrul Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, a fost operat la Cluj-Napoca, după ce i s-ar fi făcut rău la finalul unui spectacol.

Actorul Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, a avut ultimul spectacol în data de 6 aprilie. Atunci el a jucat piesa „Străini în noapte“ pe scena Teatrului Radu Stanca, din Sibiu. ”Ar trebui să vă spun că înainte de aceste întâlniri de dragoste, am avut la Sibiu o întâlnire minunata cu Constantin Chiriac- directorul Teatrului Radu Stanca- si cu preotul Constantin Necula, cu ocazia Zilei mondiale a teatrului. Un dialog de suflet cu două bucurii de oameni! Minunat! Vă țin pe toți aproape de inima mea!”, a scris Florin Piersic pe pagina de socializare în 6 aprilie. 

Apoi acesta a fost internat de urgență și ar fi avut nevoie de operație din cauza unei infecții la genunchi, potrivit click.ro. Intervenția a fost efectuată la secția de ortopedie a Spitalului Militar din Cluj-Napoca, de către medicul ortoped Claudiu Chitea. 

Dan Negru a reacționat imediat după ce s-a aflat despre operația pe care a suferit-o Florin Piersic. Faimosul prezentator de televiziune a transmis că totul a trecut cu bine, iar în toamnă și în iarnă are o mulțime de proiecte alături de Florin Piersic. 

„Pe ăsta mic, pe Florin, nu-l împiedică nicio operație. A trecut cu bine. Avem treabă în toamnă împreună. Nu s-a anulat nimic și nu se va anula nimic. Și avem și un proiect mare în decembrie. Deci, totul e în grafic”, a declarat Dan Negru, potrivit sursei citate.

Comenteaza