Fost parlamentar, europarlamentar şi consilier de premier, lansează o carte la Cluj

Fost parlamentar, europarlamentar şi consilier de premier, lansează o carte la Cluj
Fost parlamentar, europarlamentar şi consilier al premierului, Dan Mihalache îşi lansează mâine la Cluj cartea „Trei ani la urne", la librăria Book Corner.
">

Volumul, care va fi lansat la ora 11, este scris de Dan Mihalache şi Iulia Huiu iar invitaţii acestui eveniment, alături de autori, sunt sociologul Vasile Sebastian Dâncu şi profesorul Nicolae Păun.

„La finele anului 2009, România a încheiat un parcurs de trei ani caracterizați prin efervescență politică și electorală. 2007-2008-2009 au marcat nu doar o serie de premiere, unele dintre ele spectaculoase, pe scena politică românească și în evoluția instituțională a democrației românești, ci poartă cu ei o încărcătură emoțională particulară. Perioada 2007-2009 reprezintă un obiect de analiză complex și plin de provocări, la care ne-am propus să răspundem în această carte. Demersul nostru nu se dorește a fi unul exhaustiv, ci unul care să poată oferi, pe de o parte, o imagine de ansamblu asupra perioadei, iar pe de altă parte, o interpretare analitică a unor fenomene care și-au pus amprenta asupra spațiului politic", a explicat Mihalache.


Autorul este absolvent al Facultăţii de Drept şi doctor în ştiinţe politice. A fost parlamentar, europarlamentar şi consilier al primului-ministru. În prezent este lector universitar doctor la Universitatea Creştină „Dimitrie Cantemir", Facultatea de Ştiinţe Politice. Iulia Huiu este licenţiată în filologie şi ştiinţe politice, a absolvit un master în ştiinţe politice şi unul în administraţie, iar în prezent este doctorand în sociologie. A activat în administraţia centrală şi cea locală, a fost consilier al primului-ministru.

Comenteaza