Foto Foști miniștri, oameni de televiziune și afaceriși cunoscuți întră în proiectul imobiliar de la Cluj al Elenei Udrea

Cel mai mare proiect imobiliar din România, “Transilvania Smart City”, și-a schimbat acționariatul. Proiectul, de peste două miliarde de euro, va fi ridicat pe strada Moș Ion Roată din Cluj-Napoca. 

Consorțiului PHG, condus de Maricel Păcuraru (patronul postului Realitatea Plus), devine partener al “Transilvania Smart City”, reprezentat de Adrian Alexandrov (partenerul Elenei Udrea, cu care are un copil) și Adrian Gurzău (finul Elenei Udrea).

În urma semnării contractului, managementul proiectului “Transilvania Smart City” va fi asigurat de Paul Păcuraru, Miron Mitrea (fost ministru al transporturilor în guvernul Năstase) și un Consiliul de Administrație format din șapte membri: Adrian Alexandrov, Adrian Gurzău, Cecilia Petrovan, Bobby Păunescu, Cozmin Gușă, Gabriel Oprea (fost ministru al Apărării Naționale și fost ministru al Afacerilor Interne) și Iulian Horneț.

Elena Udrea este acum în închisoare, după condamnare definitivă din dosarul Gala Bute.

Transilvania Smart City (TSC), cel mai mare proiect imobiliar din România

Mall-ul de la TSC va avea 100.000 mp, iar livrările la domiciliu în interiorul acestui megacomplex vor fi efectuate cu ajutorul dronelor. Telegondola va lega cartierul de aeroport, dar și de centrul comercial Iulius Mall. Proiectul prevede și amenajarea a două lacuri, un amfiteatru în aer liber, spa și piscină interioară și exterioară. Cartierul va avea propriul sistem de pază, monitorizare și supraveghere. Proiectul va fi realizat în cinci ani.

Acesta este conceput ca un mic oraș prin care vor circula autobuze electrice, șoferii vor putea vedea direct de pe smartphone care sunt locurile libere de parcare, iar nivelurile de poluare și zgomot vor fi identificate prin senzori. Va include 10.000 de apartamente, mall, școală, grădiniță, creșă, supermarketuri, hotel și aparthotel, spații de birouri, parcuri și săli de conferință, zonă de recreere, socializare și plimbare, amfiteatru, dar și un heliport.

- 800 de apartamente
- 20.000 de mp comerciali
- cel mai mare parc privat din țară ( 2 ha)
- restaurant, centru Spa, sală Fitness
- grădiniță și creșă ( donate primăriei)
- 1.200 locuri de parcare inteligente subterane

INVESTIȚIE DE BAZĂ:21.868.890 lei
ORGANIZARE DE ȘANTIER:1090195,8 lei

Comenteaza