Francez, prins cu droguri pe un tren cu rută prin Cluj-Napoca

Francez, prins cu droguri pe un tren cu rută prin Cluj-Napoca

Un pasager care călătorea în trenul internaţional care circulă pe ruta Budapesta - Bucureşti a fost prins de poliţişti având asupra sa trei punguțe cu canabis.

Trenul a fost verificat la intrarea în ţară prin Punctul de Trecere a Frontierei Curtici, printre pasagerii verificaţi fiind şi un cetăţean francez în vârstă de 41 de ani.

"În urma controlului efectuat de poliţiştii de frontieră, s-a constatat că în interiorul bagajului de mână se aflau trei pungi transparente din plastic, care conţineau o substanţă vegetală de culoare verde-oliv, cu miros înţepător.

Existând suspiciuni că respectiva substanţă este interzisă la deţinere, cetăţeanul francez a fost condus la sediul sectorului pentru cercetări şi verificări suplimentare.

S-a solicitat sprijin lucrătorilor din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate din cadrul Inspectoratului de Poliţiei Judeţean Arad şi s-a stabilit că cele trei pungi transparente conţin muguri de substanţă vegetală, presupusă a fi canabis şi cântăresc aproximativ 35 de grame", a informat, miercuri, Poliţia de Frontieră.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism fac cercetări pentru de deţinere de droguri de risc pentru consum propriu.

Comenteaza