Gest exemplar al unor polițiști clujeni. Au ajutat o femeie accidentată/ „M-au dus cu mașina până acasă”

Gest exemplar al unor polițiști clujeni. Au ajutat o femeie accidentată/ „M-au dus cu mașina până acasă”
| Foto: gazetavalceana.ro

Doi polițiști din județul Cluj au ajutat o femeie care a căzut de pe bicicletă. Aceștia s-au asigurat că femeia nu este rănită și au dus-o cu mașina acasă la ea.

O femeie care se plimba cu bicicleta pe traseul Cluj-Napoca – Tureni, a căzut în curba de lângă biserica din Ciurila. Doi polițiști, printre care și cunoscutul agent Vlad Paven, au intervenit pentru a se asigura dacă respectiva femeie nu este rănită.

„Doresc să mulțumesc pe această cale și să îmi exprim recunoștința și respectul pentru agentul Vlad Paven (șef de post Ciurila) și colegul său de la volan, Mihai. Sâmbătă, 20.05.2023, în jurul orelor 15:00 eram în tură cu bicicleta pe traseul meu obișnuit, Cluj-Napoca -Tureni. Din nefericire în curba de lângă biserica din Ciurila, pietrișul de pe carosabil «m-a furat» și am căzut.

Norocul meu a fost că dânșii erau la datorie, Vlad a ieșit repede din mașină, m-a liniștit și s-a asigurat că nu sunt rănită, și mai mult decât atât, pentru că începuse furtuna, m-au dus cu mașina efectiv până în fața blocului la Cluj. Încă o dată mulțumesc din suflet, tot respectul pentru Vlad și Poliția Română”, a scris pe rețelele de socializare femeia ajutată de polițiști.

De asemenea, Vlad Paven, de la Poliția Turda, a salvat, la începutul anului 2023,  o mămică cu 3 copii care rămăseseră înzăpeziți la Ciurila. Acesta i-a dus cu mașina la locuința lor din Cluj-Napoca. Fapta omului legii a fost lăudată de Ministerul Afacerilor Interne.

Comenteaza