Gore a declarat recurs la măsura arestului preventiv pentru tentativă de omor

Gore a declarat recurs la măsura arestului preventiv pentru tentativă de omor
Marius "Gore" David, arestat pentru 29 de zile pentru tentativă de omor în urmă cu puţine minute, a făcut recurs la decizia instanţei chiar în sala de judecată. Recursul înaintat de Gore va fi judecat la Curtea de Apel.


Fosta soţie, Carmen David, a cerut să fie prezentă în sala de judecată şi a şi participat la şedinţa de judecată, care este una secretă.


Spre sfârşitul şedinţei instanţei, la Tribunal a apărut şi actuala soţie a lui Gore, Aurora, cea care l-a şi însoţit la UPU cu o zi înainte de incident. Despre aceasta, Marius Davd le-a spus anchetatorilor că a fost omorâtă de prsonalul de la UPU. La ieşirea lui Gore din sala de judecată, Aurora a izbucnit în plâns şi a ţipat "Este nevinovat, este nevinovat!". Femeia mai susţine că lui Gore i-au fost injectate anabolizante şi acesta este explicaţia pentru comportamentul său anormal.

Marius David, cunoscut ca "Gore", a fost arestat astăzi preventiv pentru 29 de zile, după ce acesta a înjunghiat un brancardier la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU), unde se afla internat, în noaptea de luni spre marţi. Vezi aici toate detaliile

Comenteaza