Haos pe strada Clujului. Unii şoferi au intrat pe INTERZIS și au blocat circulația

Haos pe strada Clujului. Unii şoferi au intrat pe INTERZIS și au blocat circulația
| Foto: captura video - turdanews.net

Joi seara a fost haos pe strada Clujului din Turda, după ce mai multe autovehicule au nerespectat semnele de circulație care interziceau pătrunderea pe strada Clujului cu direcția Cluj-Napoca. 

Din cauza unor lucrări la o bandă de circulație pe strada Clujului din Turda, circulația pe unul dintre sensuri a fost direcționată din Piața Basarabiei spre strada Alexandru Ioan Cuza, cu ieșire la capătul orașului Turda, a informat turdanews.net.

Un turdean a filmat situația creată de cei care au pătruns pe interzis, inclusiv mașini de mare tonaj. Acesta a transmis pentru sursa citată că a sunat și la Poliție, însă ”degeaba”, deoarece nu ar fi intervenit nimeni în zonă joi seara.

Întrucât pe o bandă se lucrează, circulația la ieșire spre Cluj-Napoca a fost direcționată pe strada Al.I. Cuza, cu ieșire în capătul Turzii, după care se revine din nou pe DN1, în timp ce circulația dinspre Cluj-Napoca se desfășoară la fel ca până acum, respectiv cu intrare pe strada Clujului și apoi direcționată spre străzile Ion Corvin și Gheorghe Barițiu.

Amintim că joi, primarul din Turda, Cristian Matei, a anunţat că drumul Expres DN1 Tureni – A3, noua centură ocolitoare a Turzii, va fi gata la începutul anului 2025 şi că acest proiect va elibera orașul de traficul greu și de tranzit.

Comenteaza