Foto Igrasie, mizerie şi cioburi la o firmă din Cluj care produce cornuri destinate elevilor

Igrasie, mizerie şi cioburi la o firmă din Cluj care produce cornuri destinate elevilor

Comisarii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) au găsit igrasie, mizerie şi cioburi la o firmă din Cluj care produce cornurile destinate elevilor din Mureş. Instituția s-a autosesizat după ce o elevă din Band a dus acasă de la şcoală un corn cu mucegai.

"Ca urmare a problemelor apărute într-o școală din Târgu-Mureș, comisarii ANPC s-au autosesizat imediat și în aproximativ 48 de ore au fost verificate atât unitățile de învățământ implicate, cât și agentul economic (județul Cluj) care produce/ ambalează/ distribuie cornurile și merele destinate elevilor din Mureș.

După cum se poate vedea în imagini, depozitarea produselor alimentare era una total improprie, condiții igienico-sanitare anormale (igrasie, tencuială deteriorată, mizerie, cioburi), evidente modificări organoleptice.

Din momentul controlului, depozitul nu mai funcționează și vom extinde cercetările. Prezentăm fără cenzură imaginile din timpul controalelor noastre, în conformitate cu noua viziune de transparență totală a ANPC", se arată într-un comunicat remis presei.

Zilele trecute, un părinte din comuna mureşeană Band a anunţat conducerea şcolii că fiica sa a a adus acasă corn cu mucegai, de la şcoală.

Comenteaza