În loc de restaurante, românii vor face nunţile la cort, în grădini sau pe plaje

În loc de restaurante, românii vor face nunţile la cort, în grădini sau pe plaje
| Foto: huffpost.uk

Bătălia pentru petrecerile din grădini este uriașă. Nunțile din mai și iunie s-au mutat până în septembrie și octombrie, inclusiv joia și vinerea. La Cluj, 154 de tineri s-au căsătorit la începutul lunii.

Antoniu Alexandru, manager, pentru stirile PRO TV: ”Am scos tot ce era în interior în exterior și am început să construim. Invitații vor dansa direct pe iarbă, miresele ne-au spus că vreau să vină în adidași să danseze”.

Nunțile se mută practic din interior în exterior, în astfel de grădini sub cerul liber, cu tot ce înseamnă mese decor și scene. Chiar dacă la nunți ploaia înseamnă bogăție și prospețime, mirii își închiriază corturi care se instalează deasupra meselor ca oaspeții să se simță comozi, prețurile încep de la 1.000 de euro.

Însă pentru un eveniment reușit, în aer liber apar și cerințe speciale. Toate costă. Antoniu Alexandru, manager: ”Multă lume cere lucruri ciudate, decoruri. Cum ar fi o trăsură reală cu cai reali, în interior nu se poate, așa că am adus trăsură și trăsura a și rămas în cadru. Povestea capătă alt contur, folosindu-se de natură fiecare mireasă are un vis al ei, fiecare vrea altă culoare. De la fețe de masă până la cort, dacă vrea roz, facem roz, dacă vrea albastru, facem albastru. În ultimele zile am avut peste 30 de cereri și multe vizionări, miresele vor urgent să vadă locația și vor nunta acum, în acest an”.

Organizatorii au observat și că unii clienți vor acum evenimente mai intime, așa că au redus și numărul de invitați. Pentru mulți, locul ideal este plaja. Deocamdată, numărul invitaților este limitat la 50 persoane.
În cazul multor terase de pe plajă mirii plătesc o chirie pentru spațiu, dar și consumația pentru invitați.

 

Comenteaza