În războiul DNA - IPJ, arestatul Stoia a rămas de trei zile fără tratament VIDEO

În războiul DNA - IPJ, arestatul Stoia a rămas de trei zile fără tratament VIDEO
Călin Stoia nu mai face de trei zile tratament la Spitalul de Recuperare, declară avocatul său. Poliţia Cluj l-au anunţat pe Stoia că nu dispune de personal suficient pentru a-l transporta şi supraveghea în timpul tratamentului.

Adjuncţii şefului IPJ Cluj, şeful centrului de reţinere şi doi agenţi sunt cercetaţi pentru nereguli în aceea ce priveşte supravegherea lui Stoia în timpul transportului la spital şi a tratamentului.

Ieşirile zilnice din arest ale lui CălinStoia au generat un adevărat război între DNA şi Poliţia Cluj. Consecinţa: omul de afaceri nu a mai fost dus la tratament de trei zile.

Pentru că Stoia a fost lipsit de tratament, avocatul său a făcut o plângere împotriva Centrului de Arest din Cluj. Avocatul mai spune că omul de afaceri a acuzat dureri foarte mari la nivelul coloanei vertebrale după cinci zile petrecute în arest şi a cerut o evaluare medicală. Astfel, în 15 noiembrie, Călin Stoia a ajuns la serviciul de urgenţă de la Clinica de Neurologie, unde i s-au făcut mai multe investigaţii, iar a doua zi i s-a dat o fişă de trimitere la Spitalul de Recuperare.

Potrivit reprezentanţilor IPJ, 47 de arestaţi din Cluj au beneficiat în cursul acestui an de tratament ambulatoriu, însă doar cazul lui Călin Stoia a stârnit controverse.

(Nicoleta NAP)

Comenteaza