Încă un accident în intersecţia-capcană din Gheorgheni FOTO / VIDEO

Încă un accident în intersecţia-capcană din Gheorgheni FOTO / VIDEO
Încă un accident în deja celebra intersecţie din Gheorgheni, Albini / Brâncoveanu. O femeie a lovit o biciclistă în mijlocul intersecţiei.

Accidentul a avut loc la ora 15.02, când o şoferiţă a intrat în intersecţie de pe strada Constantin Brâncoveanu fără să se asigure şi fără să oprească, în ciuda faptului că intra în intersecţie de pe un drum fără prioritate. Şoferiţa a acroşat o femeie circula pe bicicletă regulamentar, pe drumul cu prioritate.

Chiar dacă la faţa locului au venit poliţiştii şi ambulanţa, femeia a cărei bicicletă a fost acroşată a refuzat să fie transportată la spital.

La finalul lunii octombrie în intersecţia cu pricina a avut loc un accident cu victime. Două autoturisme, un BMW şi un taxi, s-au tamponat, după care au ricoşat în gardul grădiniţei din intersecţia respectivă, distrugând o parte din acesta. O persoană a fost rănită uşor, fiind transportată la spital."Un taximetru şi un BMW de lux care s-au ciocnit recent în intersecţia cu pricina din cartierul Gherogheni şi au demolat gardul grădiniţei Lumea Copiilor. Am avut un accident similar, acum o săptămână, mai precis în 28 octombrie în jurul orei 20.00. Eu, circulând pe str. Brâncoveanu din direcţia Mărăşti spre Bună Ziua, nu am observat acel indicator de STOP montat într-o locaţie aiurea şi am pătruns cu maşina mea, un Citroen C4 în intersecţie. Am fost acroşat de o Dacia Logan care urca cu viteză considerabilă pe str. Septimiu Albini, din direcţia Titulescu spre Albac. In urma impactului, Citroenul a fost târât prin intersecţie, roata stânga spate s-a agăţat de bordură şi am fost dat peste cap (răsturnat). Din fericire şi graţie siguranţei oferite de această maşină, am scăpat nevătămat şi fără zgârieturi prin geamul maşini făcut zob. Conducătorul celuilalt vehicul, a scăpat şi el nevătămat din accident. Aş menţiona că pe tot parcursul străzii Brâncoveanu, sunt montate indicatoare mari şi vizibile, în afară de această intersecţie, unde am înţeles de la locatarii din zonă, este un accident aproape în fiecare săptămână. Organele abilitate (Poliţia, Primăria) ar trebui să opereze modificări asupra semnalzării acestei intersecţii pentru a o face mai sigură", a semnalat redacţiei ZIUA de CLUJ Lengyel Csongor anul trecut.

 

 

Accidentul din urmă cu puţine minute vine după ce în intersecţie au avut loc numeroase alte incidente iar riveranii au cerut amplasarea limitatoarelor de viteză. Acestea însă, amplasate la sfârşitul anului trecut, se dovedesc ineficiente.

Oficialii Poliţiei Rutiere spun că în 2012 au avut loc două accidente cu victime - răniţi uşor în intersecţia C-tin Brâncoveanu - Septimiu Albini.

 

Comenteaza