News alert Update Încă un accident la Podul IRA. Al doilea şofer în două zile care "plonjează" cu maşina

Încă un accident la Podul IRA. Al doilea şofer în două zile care "plonjează" cu maşina
Încă un accident la Podul Ira. Al doilea şofer în două zile care "plonjează" cu maşina | Foto: Alex Nemes / InfoTraficCluj

Un autoturism a căzut de pe rampa podului IRA, pe strada Traian Vuia. Accidentul a avut loc luni seara.

UPDATE 2 -  IPJ Cluj anunţă că şoferul avea 30 de ani şi nu a adaptat viteza, pierzând controlul volanului. A intrat pe contrasens, a urcat pe trotuar şi s-a răsturnat de pe pod. Bărbatul aflat la volan nu a consumat băuturi alcoolice.

UPDATE - Maşina are însemne de taxi, de la o companie din Cluj. Şoferul a scăpat

Maşina, o Dacia Logan, s-a oprit la baza podului, pe o parte, arată primele imagini de la faţa locului

O maşină SMURD se află la faţa locului şi acordă primul ajutor.

AL DOILEA ACCIDENT ÎN 2 ZILE

Este cel de-al doilea accident produs în ultimele două zile în zona podului IRA. Duminică, un tânăr beat şi care nu avea permis a plonjat de pe podul Ira într-o parcare, provocând 5 victime. Bărbatul a fost reţinut de poliţişti.

Tânărul conducea un autoturism cu viteză neadaptată condiţiilor meteo-rutiere, pe un carosabil umed, iar la trecerea de pe a doua bandă de circulație pe prima a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a ieşit de pe carosabil pe taluzul podului, ajungând într-o parcare situată în imediata vecinătate a podului, pe strada Hunedoara, unde a lovit un autoturism parcat. În urma accidentului, 5 persoane au fost rănite, 2 grav iar alte 3 uşor.

CITEŞTE MAI MULTE AICI - Accident cu 5 răniţi la Cluj, provocat de un tânăr beat şi care nu avea permis. A plonjat de pe podul Ira într-o parcare

Comenteaza