Investitorii chinezi, în vizită azi la Câmpia Turzii

Investitorii chinezi, în vizită azi la Câmpia Turzii
Delegaţia chineză din provincia Shandong participă în cursul zilei de astăzi la o vizită de la lucru la combinatul siderurgic Mechel din Câmpia Turzii.

Vizita oficială cuprinde delegaţi ai principalelor firme chineze din provincia Shandong. Reprezentanţii uneia dintre firmele venit la Cluj este una dintre cele mai renumite companii a industriei chinezeşti de autobuze, Zhongtong. Potrivit Prefecturii Cluj, firma este interesată să colaboreze cu firmele clujene care folosesc energie conveţională şi regenerabilă, dar şi de componente auto.

Clusterul de maşini - unelte din Tengzho intennţionează să stabilească relaţii de colaborare cu Camera de Comerţ din Cluj, dar şi cu firmele producătoare din sectorul maşini-unelte. La Cluj au venit şi reprezentanţii celei mai mari firme din lume producătoare de componente de tractoare, Shandong Changlin Mshinery Group.

O vizită importantă pe care o vor face delegaţii chinezi este la combinatul Mechel din Câmpia Turzii.

"Avem foarte mare nevoie de investitori de oriunde ar fi aceştia, mai ales în Câmpia Turzii. De aceea, îi vom duce pe partenerii noţri să viziteze combinatul din oraş", a spus Gheorghe Vuşcan, prefectul Cluj.

Comenteaza