ÎPS Andrei continuă tradiţia mitropolitului Bartolomeu

ÎPS Andrei continuă tradiţia mitropolitului Bartolomeu
Mitropolitul Clujului, Andrei Andreicuţ, continuă tradiţia predecesorului său, arhiepiscopul şi mitropolitul Bartolomeu, de a se întâlni cu reprezentanţii presei, în perioada premergătoare Paştilor.

Astfel, arhiepiscopul şi mitropolitul Clujului, Andrei Andreicuţ, se va întâlni mâine, de la ora 12, la reşedinţa mitropolitană din Piaţa Avram Iancu, cu reprezentanţii presei scrise şi ai celei audio-vizuale, pentru a adresa tradiţionalul Mesaj de Paşti.

Întâlnirea este prima de acest fel organizată de mittropolitul Andrei, de la instalarea sa în scaunul arhiepiscopal şi mitropolitan al Clujului.

Fostul arhiepiscop şi mitropolit al Clujului, Bartolomeu Anania, a obişnuit să organizeze aceste întâlniri cu presa cu câteva zile înainte de Paşti, respectiv înaintea Crăciunului. În mesajul său, mitropolitul aborda probleme distincte de cele din Scrisoarea Pastorală, care este citită în bisericile şi mănăstirile ortodoxe din România cu ocazia celor două srăbători.

 

 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza