Foto Jandarmul vigilent: Și-a chemat colegii când a simțit miros de droguri / Patru traficanți, prinși într-un autobuz CTP

Un jandarm din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă "Ștefan Cicio-Pop" Cluj-Napoca a intervenit în mod prompt și profesionist într-un incident suspect survenit în timpul călătoriei cu autobuzul.

Jandarmul clujean a simțit, miercuri, în jurul orei 21:30, un miros neobișnuit și s-a apropiat de un grup de tineri, identificând sursa mirosului. Suspectând că ar putea fi vorba despre substanțe interzise, jandarmul și-a alertat imediat colegi.

“Veneam cu autobuzul din oraș și am simțit un miros înțepător specific, moment în care m-am apropiat de un individ care îmi părea suspect. Acesta era împreună cu încă trei tineri. Mi-am dat seama că de la ei provine mirosul. Atunci l-am anunțat pe colegul meu, șeful echipajului de intervenție, pentru a interveni. Echipajul a oprit la Transformator în stație, i-au interceptat, i-au legitimat, i-au percheziționat, iar atunci s-a confirmat suspiciunea mea", a povestit jandarmul clujean.

În urma percheziției, au fost descoperite trei plicuri, două conținând substanțe vegetale cu miros înțepător, iar unul cu o substanță albă cristalină, presupuse a fi substanțe interzise.

Jandarmul vigilent a fost felicitat de conducerea instituției.

"Ieri, în jurul orei 21.30, colegul nostru, Plutonier Adjutant Muntean, a dat dovadă de profesionalism și promptitudine, întrucât personalul militar din Jandarmeria Română are atât dreptul, cât și obligaţia să intervină şi în afara orelor de program atunci când ia cunoştinţă de pregătirea sau de săvârşirea unei infracţiuni", a fost mesajul Grupării de Jandarmi Mobilă "Ștefan Cicio-Pop" Cluj-Napoca.

În cele din urmă, plicurile și actele de constatare întocmite au fost înaintate autorităților competente pentru continuarea cercetărilor.

Comenteaza