Jurnalista bătută şi sechestrată la Sântioana şi-a scos certificat medico-legal

Jurnalista bătută şi sechestrată la Sântioana şi-a scos certificat medico-legal
Jurnalista Irina Maxim, cea care a fost bătută miercuri seara de doi paznici din localitatea clujeană Sântioana a fost astăzi la Institutul de Medicină Legală (IML) Cluj. Alte două plângeri au fost depuse ieri.

Cercetările în cazul jurnaliştilor bătuţi şi sechestraţi la Sântioana continuă. Dacă miercuri seara reporterul Irina Maxim a depus plângere pentru lovire şi distrugere, iar cazul a ajuns deja la Parchetul de pe lângă Judecătoria Gherla, ieri alţi doi jurnalişti au sesizat Poliţia Gherla cu privire la săvârşirea infracţiunii de privare de libertate.

Conform acestora, vinovată se face o femeie de aproximativ 35 de ani, care a instigat la violenţă trimiţând cei doi paznici să confişte camerele foto şi video ale jurnaliştilor. Totodată, aceasta a închis porţile de acces în momentul în care jurnaliştii intenţionau să părăsească incinta unde se afla lacul artificial.

În această dimineaţă, Irina Maxim s-a prezentat la IML Cluj, unde a obţinut un certificat medico-legal, care atestă faptul că a suferit leziuni prin agresiune.

Miercuri seara, patru jurnalişti din Dej şi Gherla au fost luaţi la bătaie în timp ce documentau un subiect referitor la un bărbat electrocutat. Citeşte mai multe aici

 

Etichete
Comenteaza