Ladislau Rittli, Ministrul Sănătăţii, vine la Cluj la Congresul Naţional de Medicină Şcolară şi Universitară

Ladislau Rittli, Ministrul Sănătăţii, vine la Cluj la Congresul Naţional de Medicină Şcolară şi Universitară
Ministrului Sănătăţii, Ladislau Rittli, va participa la cel de-al III-lea Congres Naţional de Medicină Şcolară şi Universitară, organizat în perioada 19-20 aprilie, la Cluj-Napoca.

În cadrul Congresului se vor aborda teme privind patologia copilului şi a adolescentului, rolul educaţiei fizice şi al deprinderilor nutriţionale corecte în formarea unui stil de viaţă sănătos sau locul medicinei şcolare în sistemul actual de sănătate.

La eveniment va participa şi Ministrului Sănătăţii, Ladislau Rittli, dar şi Molnár Géza - Consilier al Ministrului Sănătăţii, Dorina Duma - Director DSP Cluj, Laszló Attila - Viceprimar Cluj-Napoca şi medici şcolari din majoritatea judeţelor ţării.

"Prezenţa Ministrului Sănătăţii la această manifestare ştiinţifică şi profesională demonstrează recunoaşterea importanţei pe care medicina şcolară o are în cadrul sistemului de sănătate din România, iar discuţiile din cadrul Congresului se vor axa pe modul de îmbunătăţire a asistenţei medicale acordate în unităţile de învăţământ din întreaga ţară şi pe problematica specifică acestei specialităţi", se arată într-un comunicat remis presei.

Deschiderea festivă a Congresului va avea loc joi, 19 aprilie, ora 9, în Sala Mare a UMF „Iuliu Haţieganu".

Comenteaza