Locuiesc pe una dintre cele mai proaste străzi din Cluj iar marţi rămân şi fără apă la robinete

Locuiesc pe una dintre cele mai proaste străzi din Cluj iar marţi rămân şi fără apă la robinete
După ce că locuiesc pe una dintre cele mai proaste străzi din oraş, clujenii de pe strada Oaşului rămân, marţi, şi fără apă la robinete.

Compania de Apă "Someş" anunţă că opreşte apa la robinete, marţi între orele 9 şi 20, pe tronsonul cuprins între străzile Maramureşului şi Cosminului, dar şi pe străzile Odobeşti şi Cosminului. Locuitorii de pe Oaşului, dar de pe alt tronson, au rămas fără apă în ianuarie şi în martie

"Rugăm Clienţii Companiei să ia măsuri de stocare a acelor cantităţi de apă care sa le acopere necesităţile pe perioada anunţată", arată CAS-SA într-un anunţ.

Strada Oaşului este cunoscută pentru faptul că starea generală a acesteia este extrem de proastă. Zeci de reclamaţii au curs pe adresa Primăriei în ultimii ani, din partea locatarilor care cereau măcar frezarea carosabilului, dacă nu asfaltarea străzii. Răspunsul municipalităţii a fost, până acum, că asfaltarea va trebui să aştepte până după reabilitarea liniei de tramvai.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Etichete
Comenteaza