Mai mulți clujeni au ratat zborul spre Paris. Scanerele pentru verificarea bagajelor s-au defectat

Mai mulți clujeni au ratat zborul spre Paris. Scanerele pentru verificarea bagajelor s-au defectat

Joi seară, a fost haos pe aeroportul din Cluj-Napoca. după ce scanerele pentru verificarea bagajelor s-au defectat. Mai mulți clujeni nu au putu urca în avionul spre Paris și au fost duși la destinație cu un autocar.

Nu mai puțin de 43 de persoane, care ar fi trebuit să urce în avionul ce avea să îi ducă în Paris, s-au trezit că nu pot înainta spre poarta de îmbarcare și asta pentru că scannerele pentru bagaje nu au mai funcționat. După 40 de minute de așteptare, aeronava a decolat doar cu o parte dintre pasageri. După ore întregi de așteptare, singura soluție a fost un autocar care să-i ducă pe oameni, în aceeași noapte, spre Paris, scriu cei de la stirileprotv.ro.

Reprezentanții Aeroportului din Cluj-Napoca au transmis că defecțiunile au aparut din cauza lucrărilor de extindere a terminalului de pasageri.

„Au mai apărut anumite probleme legate de soft, de integrare, tăierea anumitor cabluri accidental. Comandantul avionului a luat decizia să plece. Nu cred că ar fi fost o problemă să mai aștepte 30 de minute”, a explicat David Ciceo, directorul Aeroportului Internațional „Avram Iancu”, pentru sursa citată.

Comenteaza