Mănăşturenii, deranjaţi de ediţia "Seri de vară clujene” de La Terenuri

Mănăşturenii, deranjaţi de ediţia
Un clujean care locuieşte în cartierul Mănăştur s-a plâns că muzica de la ”Seri de vară clujene” a răsunat în tot cartierul şi nu s-a putut odihni pe perioada weekend-ului.

Acesta a scris o sesizare pe domnuleprimar.ro în care spune: "Am şi eu o curiozitate. Cum au reuşit să obţină o autorizaţie veganii aştia de la Seri de vară clujene? La ora 10:14 minute seara tot Mănăşturul este un mare ecou de voie bună parca suntem la birt. Dacă facem sesizare la Poliţie ce se întâmplă? Sau măcar ştie cineva din Primărie ce fac oamenii ăştia pe deal noaptea?".

Ediţia din 23-24 august a evenimentului "Seri de Vară Clujene & ZIOA (Ziua Interacţunii Om-Animal)" s-a ţinut La Terenuri, în Mănăştur. Din programul evenimentului au făcut parte: ateliere pentru copii (facepainting, interacţiune cu animale), târg de produse hand-made şi concerte (Magda Puskas, Emeric Set, Junetrip, etc).

Ediţiile precedente ale evenimentului s-au ţinut în centrul oraşului, adesea în Piaţa Muzeului.

Zona terenurilor din Mănăştur, lăsată de izbelişte ani în şir, a fost revitalizată în primăvara acestui an când mai mulţi clujeni au început să cultive legume în mici grădinuţe. Aici au avut loc ulterior: piese de teatru, weekend de gătit dulceaţă sau festivalul recoltei.

Comenteaza