Weekend de gătit dulceaţă de vişine "la terenuri" în Mănăştur

Weekend de gătit dulceaţă de vişine
Weekend de gătit dulceaţă în bucătărie de vară, în această săptămână în Mănăştur. Vii cu vişinele şi borcanul, pleci acasă cu dulceaţa.

 

Weeekendul de gătit şi degustat include şi o proiecţie de film şi o dezbatere, duminică seara, la ora 21 - "Italia bună, Italia rea: iubita în comă". E un film produs în 2012 şi regizat de Annalisa Piras, unde Bill Emmot, un jurnalist londonez, se întreabă unde a greşit Italia de azi şi analizează părţile bune şi rele ale acestei ţări. Până atunci însă, duminică la ora 12 mănăşturenii pot să-şi facă propria dulceaţă de vişine. "Veniţi cu borcanele voastre, măsuraţi-vă cantitatea de vişine şi aduceţi borcane pe măsură", recomandă organizatorii. "Fiecare va pleca acasă cu nici mai mult, nici mai puţin decât cu cât a venit! Gătitul împreună e un bun prilej de a ne cunoaşte, să schimbăm idei şi reţete, să facem planuri de viitor şi să ne dezvoltăm comunitatea".


Toate evenimentele din weekend au loc în spaţiul "La terenuri", pe un teren viran unde au fost organizate şi concerte, la Zilele Clujului.

Comenteaza