Mentalistul clujean care a făcut-o pe Andra să exclame "Doamne fereşte!" şi să-şi facă cruce, la "Românii au talent", ajunge în finala competiţiei VIDEO

Mentalistul clujean care a făcut-o pe Andra să exclame
Mentalistul clujean care a făcut aproape toată blogosfera clujeană să-l susţină la competiţia "Românii au talent" a şocat din nou audienţa: a lăsat cu gura căscată juriul, dar şi auditoriul, după ce a ghicit un număr, un nume şi un cuvânt.

Cristian Gog şi-a început numărul de la "Românii au talent" aruncând trei discuri în sală. Primii doi tineri care le-au prins au fost rugaţi să se gândească la un număr sau respectiv la numele unei persoane. Înainte ca aceştia să spună la ce s-au gândit, Cristian Gog a trecut cele două cuvinte pe o tablă pe care a acoperit-o cu foi de hârtie. În ce-l priveşte pe al treilea tânăr, Gog i-a cerut să aleagă una din cele trei cărţi care se aflau pe o masă, să aleagă la ce pagină să se oprească în timp ce o răsfoia şi la ce rând de pe pagină să oprească agrafa pe care oa vea în mână. Cuvântul din interiorul agrafei a fost trecut pe tablă şi acoperit cu a treia foaie de hârtie.

Pe rând, Gog a descoperit cele trei cuvinte de sub foile de hârtie: un număr - 720, un nume - "Robert" - şi un cuvânt - "continuarea". Mulţi dintre cei din auditoriu s-au ridicat în picioare iar Andi Moisescu şi Andra, uimiţi, l-au aplaudat pe Gog în picioare. "Doamne fereşte!",a exclamat Andra şi şi-a făcut cruce.

 

"Omul e un superstar. Eşti uimitor, eşti fantastic. E atât de surprinzător ce am văzut încât nu merită să-mi ridic semne de întrebare. Nu îndrăznesc", a spus după număr Mihai Petre.

"Vai de capul meu! Doamne fereşte, mi s-a făcut piele de găină! De la preselecţii m-am gândit cum faci asta. Eşti clar noul erou al iluzionismului românesc, al magiei şi al tot ce vrei tu. Sunt sigur că publicul te va vota", a spus şi Andra.

"Eu cred că în ce te priveşte e mai mult decât iluzionism. entru mine nu e important să descopăr logica unui număr ci să fiu vrăjit de fineţea execuţiei, iar azi am fost complet vrăjit de execuţia ta. SIngurul lucru la care nu mă opt decide e dacă eşti magic sau magnific", a transmis, în fine, şi Andi Moisescu.

Trebuie spus că mentalistul din Cluj a fost puternic susţinut în competiţie de mulţi dintre bloggerii clujeni, atât pe bloguri, cât şi pe reţelele de social media, Twitter şi Facebook.

Vezi mai jos reprezentaţia acestuia

UPDATE Cristian Gog ajunge în finală. Este primul dintre semifinaliştii care ajung la această performanţă, în această seară, graţie mobilizării blogosferei, pe Facebook şi Twitter, şi numărului mare de SMS -uri trimise. Alături de acesta, în finală mai merg în această seară Trio Zamfirescu şi BarSession.


Comenteaza