Mesaj de CONDOLEANȚE de la UDMR pentru Beata Molnar, femeia din Cluj care se crede că fost UCISĂ de prieten în Bihor. Poliţia nici măcar nu a confirmat identitatea cadavrului

Mesaj de CONDOLEANȚE de la UDMR pentru Beata Molnar, femeia din Cluj care se crede că fost UCISĂ de prieten în Bihor. Poliţia nici măcar nu a confirmat identitatea cadavrului
| Foto: Facebok RMDSZ

Președinția executivă a UDMR a transmis un mesaj de condoleanțe după moartea tragică a Beatei Molnar, femeia dispărută sâmbătă din Cluj-Napoca.

Se presupune că Beata ar fi fost ucisă de prietenul ei, Bone Ferencz, care are la activ o condamnare penală pentru violenţe deosebite asupra altei femei din viaţa lui. Dar poliţia se fereşte să îl considere oficial suspect de crimă, tot aşa cum nu a confirmat nici identitatea cadavrului găsit miercuri. 

Un cadavru al unei femei a fost găsit miercuri în județul Bihor, în apropierea unei benzinării dezafectate, despre care polițiștii spun că fac cercetări pentru a-i stabili identitatea. "Cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, în apropierea localității Aleșd, județul Bihor, au identificat cadavrul unei persoane de sex feminin.

În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea identității cadavrului și pentru verificarea tuturor circumstanțelor în care a avut loc decesul persoanei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj", au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Se pare că UDMR a aflat mai repede decât poliţia identitatea cadavrului găsit în Bihor, din moment ce a transmis oficial pe pagina de Facebook, un mesaj de condoleanţe. 

"Am fost șocați ore întregi când am auzit vestea tragică a morții lui Beáta Molnár. Bea a fost colega noastră în departamentul principal responsabil cu organizarea socială a RMDSZ și mai târziu, când publica cărți la Fundația Școlii, am lucrat împreună de multe ori la editarea albumelor și organizarea programelor.

O cunoșteam ca un om creativ - era definită de sensibilitate, empatie și abilitățile sale de muncă erau uriașe. Continuă să faci minuni acolo sus, Bea!" se arată în mesajul de condoleanțe semnat de Președinția executivă a RMDSZ.

Comenteaza