Moarte cumplită pentru o fată de doar 16 ani. Și-ar fi dat foc. Ce a împins-o să recurgă la un asemenea gest

Moarte cumplită pentru o fată de doar 16 ani. Și-ar fi dat foc. Ce a împins-o să recurgă la un asemenea gest

O familie este greu încercată după ce aceștia și-au găsit fiica arsă de vie în propria lor curte. Tânăra și-ar fi dat foc singură pentru că ar fi suferit de depresie.

La data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 06.30, o minoră de 16 ani, din comuna Bogdănești, județul Bacău a fost găsită de membrii familiei parțial carbonizată chiar în grădina locuinței în grădina locuinței. Tânăra s-ar fi sinucis.

„Cadavrul minorei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării autopsiei.Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, cercetările fiind continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.” a transmis Cătalina Păduraru – IPJ Bacau

Potrivit informațiilor din presa locală, tânăra și-ar fi dat singură foc. Ea era eleva la Liceul „Nadia Comăneci” din Onești. Minora era o fire introverită și se pare că suferea de depresie.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza