Momentul în care Bica a primit banii, povestit de Aspazia Droniuc

Momentul în care Bica a primit banii, povestit de Aspazia Droniuc
Aceasta a relatat cu lux de amănunte procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) întâlnirea avută în 31 octombrie cu vicepreşedintele CJ, Radu Bica.

"Am ajuns în faţa Consiliului Judeţean undeva înainte de ora 13:00 şi l-am sunat pe Bica Radu, iar acesta mi-a cerut să îl aştept că o să coboare. După câteva minute a venit la mine la maşină, a intrat în maşina mea şi mi-a cerut să îl duc undeva în apropiere că are o treabă. Am ieşit cu maşina pe strada Dorobanţilor, apoi am luat-o pe strada cu Iulius Mall, am întors la acel sens giratoriu din dreptul mall-ului şi, la indicaţia lui Bica Radu, am intrat pe o străduţă îngustă la dreapta, unde am oprit exact unde mi-a cerut acesta, în dreptul unui bloc. În timp ce staţionam, i-am dat acestuia suma de 43.000 lei pe care o aveam pregătită în autoturism, banii fiind introduşi într-o pungă de plastic şi într-o pungă de hârtie. I-am spus că sunt 43.000 lei, acesta a luat banii şi, la întrebarea mea când mai pot să îl caut, mi-a spus că să ne auzim pe joi, că numai joi poate să-mi dea mai multe detalii legate de licitaţia care mă interesa pe mine. I-am zis că restul de bani o să-i dau imediat ce o să pot, dar dânsul mi-a zis că OK, când o să pot.....", a declarat Aspazia Droniuc, la DNA. 

Vicepreşedintele CJ, Radu Bica, le-a spus anchetatorilor că a primit suma de 43.000 cu titlu de împrumut. Cei doi au fost trimişi în judecată la Tribunalul Cluj. 

Vezi ce excursie de lux a făcut Bica.

 

 

Etichete
Comenteaza