Multipla campioană la judo Corina Căprioriu învaţă mâine să fie poliţist

Multipla campioană la judo Corina Căprioriu învaţă mâine să fie poliţist
Multipla campioană la judo Corina Căprioriu, legitimată la „U" CSM Cluj şi Dinamo, e elevă pentru o zi, la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan" din Cluj-Napoca, mâine.

Aceasta este a şasea zi a evenimentului, la care a participat până acum, între alţii, şi fostul primar Sorin Apostu.


Căprioru are în palmares medalia de aur la Campionatele Europene de la Viena din 2010, medaliile de bronz câștigate la Campionatul European şi cel Mondial din anul 2011, cea de aur la Grand Prix Rio de Janeiro 2011, alte două medalii de bronz la concursurile similare de la Paris şi Dusseldorf 2011. Pentru eforturile și rezultatele sale deosebite, anul trecut, Federația Română de Judo și Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Cluj i-au acordat titlul de sportiv al anului.

Evenimentul de mâine ace parte din agenda manifestărilor dedicate sărbătoririi Zilei Poliţiei Române - 25 martie, şi urmăreşte să popularizeze profesia de poliţist şi imaginea şcolii. Căprioriu va participa la o lecție de tactică de intervenţie poliţienească în cazul conflictelor din localurile publice, la o lecţie de criminalistică - amprentarea persoanei suspecte și la o lecție de educație fizică - autoapărare.

Comenteaza