Noapte albă pentru poliţiştii dejeni VIDEO

Noapte albă pentru poliţiştii dejeni VIDEO
În cursul nopţii de sâmbătă spre duminică poliţiştii dejeni au fost sesizaţi să intervină la un local de pe strada Avram Iancu din Dej unde a avut loc un scandal.

Un tânăr de 34 de ani din Beclean a ameninţat două persoane, ţinând în mână două sticle sparte. Bărbatul a fost reţinut de poliţişti, iar acum este acuzat de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Tot ieri, deplasându-se la un alt local din Dej, poliţiştii dejeni au constatat că o angajată, în calitate de gestionar-barman, nu a înregistrat în evidenţă suma de 580 de lei. Banii proveneau din încasările respectivei nopţi. Femeia a fost sancţionată contravenţional, iar suma de bani a fost ridicată în vederea confiscării. Conform unor surse din cadrul Poliţiei Dej, în noaptea de sâmbătă spre duminică a fost confiscată suma de 8.200 RON, bani neînregistraţi în evidenţele mai multor societăţi comerciale.

În aceeaşi noapte, T. Alexandru de 21 ani, din Dej, a fost depistat în timp ce conducea un autovehicul pe strada Aleea Tomis, având o concentraţie de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

 

Etichete
Comenteaza