Noi arestări în cazul bătăii din faţa unui club din centrul Clujului

Noi arestări în cazul bătăii din faţa unui club din centrul Clujului
Încă două persoane au primit mandat de arestare preventivă pentru 29 zile, alături de ceilalţi 10 angajaţi ai unei firme de pază din Cluj-Napoca suspectaţi că au agresat trei persoane într-un club din centrul oraşului în data de 21 iulie.

"Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au dispus extinderea cercetărilor şi începerea urmăririi penale faţă de T. Viorel, de 40 ani, din comuna Geaca, jud. Cluj şi Z. Gheorghe, de 37 ani, din Cluj-Napoca, aceştia fiind suspectaţi de săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice. Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a stabilit că suspecţii au agresat 3 persoane într-un club din centrul municipiului Cluj-Napoca, în data de 21.07.2013.
Cei 2 suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar astăzi au fost prezentaţi la Judecătoria Cluj-Napoca cu propunere de arestare preventivă, pe numele acestora fiind emise mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile", se arată într-un comunicat remis presei de către IPJ Cluj.

Citeşte şi Zece angajaţi ai unei firme de pază din Cluj, reţinuţi după ce ar fi agresat trei persoane într-un club

 

Comenteaza