Noul ”golden boy” al politicii clujene, avere din patru surse de la Stat

Noul ”golden boy” al politicii clujene, avere din patru surse de la Stat
Noul vicepreședinte al Consiliului Județean Cluj, Mihai Seplecan, în vârstă de 32 de ani, cel pentru care s-au dat dispute puternice în CJ între PNL-PDL și PSD, a câștigat anul trecut bani de la Hidroserv, Electrica Furnizare, Primăria Sânmartin și Consiliul Județean.

Consilierul județean PNL, Mihai Seplecan, fost Szeplekan (și-a schimbat numele anul acesta -n.red.), a fost până în primăvara anului trecut director de dezvoltare la Hidroserv, unde câștiga net, potrivit propriilor declarații, 6.000 de lei pe lună. Tot el a spus că și-a dat demisia pentru a fi solidar cu oamenii disponibilizați. Sprijinit puternic de Ludovic Orban, așa cum s-a văzut și la ultima ședință de Consiliu Județean, a prins apoi un post la fel de "călduți": director comercial adjunct la Electrica Furnizare, așa cum arată site-ul instituției.

În declarația de avere însă Seplecan a scris că este referent specialitate la Electrica Furnizare. O altă sursă de venit a lui Seplecan este Primăria Sânmartin, condusă de un primar PNL, acolo unde a fost cea mai mare prezență la vot la europarlamentare, 92,58 %, iar peste 74% au votat cu PNL.

Citeşte mai multe aici.

Comenteaza