O cafea sau un ceai pentru o cauză nobilă în prag de Crăciun

O cafea sau un ceai pentru o cauză nobilă în prag de Crăciun
Clujenii pot contribui la realizarea unei cauze nobile în preajma Crăciunului, prin cumpărarea unei cafele sau a unui ceai, în cadrul unei acţiuni de sprijinire a studenţilor orfani sau a celor aflaţi în centre de plasament care studiază în cadrul Universităţii Babeş-Bolyai (UBB).
Campania, derulată de masteranzi de la Facultatea de Istorie şi Filosofie din cadrul UBB, cu genericul "Hai la o cafea", se va desfăşura între 6-9 decembrie, în trei locaţii: sediul central al universităţii amintite, sediul Facultăţii de Drept şi sediul Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării.

O cafea sau un ceai pot fi cumpărate cu preţul de 1 leu, iar banii vor constitui fondurile proiectului.

“Iniţiativa nostră de vânzare de cafea şi ceai a luat amploare anii trecuţi, astfel încât anul acesta vrem să ne dedicăm şi mai mult obţinerii de fonduri. Numărul de voluntari a crescut de la un an la altul, iar ideea campaniei a început să fie cunoscută şi apreciată de cât mai multă lume. Aşadar, în cea de-a IV-a ediţie Hai la o Cafea, ne aşteptăm la rezultate şi mai bune, la mai mulţi studenţi implicaţi în campanie şi la posibilitatea de a oferi mai multe bucurii colegilor noştri, arătându-ne astfel solidaritatea”, au precizat într-un comunicat de presă organizatorii.


Comenteaza