O femeie de 68 de ani din comuna clujeană Ţaga a fost ucisă în bătaie FOTO / VIDEO

O femeie de 68 de ani din comuna clujeană Ţaga a fost ucisă în bătaie FOTO / VIDEO
Femeia a fost găsită dezbrăcată complet, nefiind exclusă varianta ca această să fi fost violată.

O femeie de 68 de ani din Năsal, comuna Ţaga, a fost ucisă în bătaie vineri, trupul ei fiind găsit sâmbătă dimineaţa de o rudă, în casa în care aceasta locuia singură (foto 2).

"Mi-au zis repede să vin că au găsit-o moartă. Ea locuia singură după ce soţul ei a murit în urmă cu 4-5 luni de zile. A fost o femeie harnică", a spus sora femeii decedate.

Victima fusese jefuită în urmă cu două săptămâni, iar familia îl acuză de crimă pe bărbatul împotriva căruia femeia a depus plângere. Motivul crimei ar fi răzbunarea, spun rudele acesteia.

"În urmă cu două săptămâni, după ce a vândut două vaci şi nişte fân, a fost jefuită şi i s-au furat în jur de 9 milioane. Atunci nu a fost prins hoţul. Probabil a venit şi s-a răzbunat după ce ea l-a dat la poliţie", a spus o altă rudă a femeii.

Cadavrul a fost dus la IML Cluj. "Momentan autorul faptei nu a fost prins. În continuare se efectuează cercetări", a declarat, pentru ziuadecj.ro, Sidonia Anca Purdea, purtător de cuvânt al IPJ Cluj.

Femeia a fost găsită dezbrăcată complet, nefiind exclusă varianta ca această să fi fost violată.

După primele cercetări, uşa a fost forţată şi peste tot în casă s-au găsit pete de sânge. Procuratura şi criminaliştii au fost la faţa locului şi au recoltat probe în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs crima.

Înmormântarea va avea loc mâine.

"Ancheta este în curs. Nu am autorizaţie să vă dau mai multe detalii despre acest caz în momentul de faţă", a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, Luminiţa Boca.

Etichete
Comenteaza