O magazie din Dej a luat foc! De la ce a pornit incendiul

O magazie din Dej a luat foc! De la ce a pornit incendiul
| Foto: ISU Cluj

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit noaptea trecută pentru a stinge un incendiu care a distrus o magazie dintr-o gospodărie situată pe strada Dealul Florilor.

Potrivit ISU Cluj, apelul de urgență a venit în jurul orei 03:35, iar la fața locului s-au deplasat două autospeciale cu apă și spumă. Flăcările s-au manifestat la magazia de aproximativ 20 de mp, distrugând bunurile din interior, printre care o motocositoare, o presă de struguri și diferite unelte folosite la agricultură. Intervenția promptă a făcut ca incendiul să nu se extindă și la casă.

Din fericire, nu au existat persoane care să solicite îngrijiri medicale. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la jarul făcut pentru grătare, lăsat nesupravegheat.

În acest context, pompierii clujeni vin cu o serie de recomandări:

- Utilizarea focului în locuri cu pericol de incendiu și pe timp de vânt este interzisă.
- Hrana trebuie să fie preparată prin utilizarea focului deschis numai în spații special amenajare. La final, focul trebuie să fie stins.
- Copiii trebuie supravegheați în permanență pentru a evita jocul acestora cu focul.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza