O tânără de 19 ani s-a aruncat de la etajul 8 VIDEO

O tânără de 19 ani s-a aruncat de la etajul 8 VIDEO
O tânără în vârstă de 19 ani s-a aruncat de la balconul locuinţei sale, aflată la etajul 8 al unui bloc din Gheorgheni.

Locuinţa era închiriată către o tânără din Moldova, iar tânăra, Iulia Plăian, a venit aici pentru a încasa chiria, împreună cu tatăl său. În timp ce tatăl său a plecat pentru a verifica o serie de contoare, ea a ieşit pe balcon şi s-a aruncat în gol, spun vecinii. Tatăl său le-a spus poliţiştilor că tânăra suferea de depresie.

UPDATE 1 Tânăra era în viaţă când a fost observată pe alee de o vecină care locuieşte la parter, şi a fost transportată în stare gravă la Unitatea de Primire a Urgenţelor. "Avea un sunet mai aparte din gât, mi-am dat  seama că trăieşte şi am sunat imediat la 112", a spus ea.

UPDATE 2

Tânăra a fost transportată la UPU 1 cu multiple traumatisme, cauzate de căderea voluntară. Între acestea, traumatism cranian sever, abdominal, de bazin şi fracturi bilaterale de femur deschise, şoc hemoragic şi comă, conform directorului spitalului judeţean, Cristiana Ciortea. "Este internată în stare gravă, chiar critică, la Terapie Intensivă. Medicii sunt rezervaţi", spune ea.

UPDATE 3 Tânăra a murit după câteva ore, pe patul secţiei de Terapie Intensivă a UPU, din cauza multiplelor traumatisme suferite

Etichete
Comenteaza