Şofer petrecăreţ, cercetat pentru ucidere din culpă. S-a urcat beat la volan şi a omorât o persoană

Şofer petrecăreţ, cercetat pentru ucidere din culpă. S-a urcat beat la volan şi a omorât o persoană
Un şofer este cercetat de poliţişti pentru ucidere din culpă, după ce ar fi condus un autoturism sub influenţa alcoolului şi ar fi cauzat un accident rutier soldat cu decesul unui pasager şi rănirea altor doi.

La data de 11 februarie, conducătorul auto, în vârstă de 27 de ani, a pierdut, pe fondul consumului excesiv de alcool, controlul asupra vehiculului într-o curbă la dreapta şi a pătruns pe contrasens. Astfel, a intrat în coliziune cu un gard din beton care susţinea terasamentul căii ferate, situat pe raza municipiului Câmpia Turzii.

"În urma impactului, un bărbat de 27 de ani a decedat, unul de 26 de ani şi conducătorul auto au suferit leziuni grave, iar un tânăr de 23 de ani a fost rănit uşor. Toţi cei implicaţi erau din Câmpia Turzii şi se deplasau cu autoturismul care a pătruns pe sensul opus de mers", precizează poliţiştii.

Conducătorul auto a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Totodată, faţă de acesta s-a luat măsura controlului judiciar.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

 

Comenteaza